Forum

Forum Navigation
You need to log in to create posts and topics.

کتاب کفش باز (خاطرات بنیانگذار نایکی)

سلام. امروز میخوام با شما درباره ی کتاب «کفش باز» نوشته ی فیل نایت صحبت کنم. این کتاب یکی از بهترین کتاب هایی است که تا بحال خواندم. کتاب «کفش باز» خاطرات واقعی بنیانگذار نایکی را به شکل جذاب و زنده ای روایت میکند. اگر میخواهید بدانید چگونه از صفر شروع کرد و به یکی از بزرگترین غول های تجاری جهان تبدیل شد، حتماً این کتاب را بخوانید. این کتاب پر از درس های ارزشمندی است که به شما کمک میکند تا کسب و کار موفقی راه اندازی کنید و با چالش ها و مشکلات روبرو شوید. من از خواندن این کتاب لذت بردم و به همه ی علاقمندان به کارآفرینی و نوآوری پیشنهاد میکنم. منتظر نظرات شما هم هست

اتفاقا منم این کتاب رو خوندم خیلی جذابه و سخت میشد کتاب رو کنار گذاشت
خود من کتابای زیادی تو حوزه کارآفرینی و کسب و کار خوندم ولی نقطه قوت کتاب کفش باز یا کتاب های مشابه مثل کتاب هرگز به جایی نمیرسد که خاطرات بنیانگذار نتفلیکس هست اینه که مراحل و مشکلات شکل گیری کسب و کار در دنیای واقعی نشان داده شده و مطالب فرموله نیستن. زمانیکه این کتابا رو میخوندم خیلی از مشکلاتشون دقیقا مسائلی بود که منم باهاشون درگیر بودم و یجورایی هم باعث دلگرمیم بود که این بالا پایین ها طبیعیه هم اینکه از راه حل هاشون ایده میگرفتم

حالا که بحث کتاب تو حوزه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار پیش اومد برای کسانی که قصد دارن کسب و کار مستقلی داشته باشن چندتا کتاب دیگه هم معرفی میکنم که برای من خیلی مفید بودن

کتاب قلاب: چگونه محصولی بسازیم که مخاطب را شبانه روز درگیر کند

کتاب چک لیست استارت اپ

کتاب زنانی که کار میکنند

کتاب هرگز به جایی نمیرسد

Scroll to Top