کتاب کفش باز (خاطرات بنیانگذار نایکی)
Quote from fatemeh Esfandiari on March 8, 2024, 7:03 amسلام. امروز میخوام با شما درباره ی کتاب «کفش باز» نوشته ی فیل نایت صحبت کنم. این کتاب یکی از بهترین کتاب هایی است که تا بحال خواندم. کتاب «کفش باز» خاطرات واقعی بنیانگذار نایکی را به شکل جذاب و زنده ای روایت میکند. اگر میخواهید بدانید چگونه از صفر شروع کرد و به یکی از بزرگترین غول های تجاری جهان تبدیل شد، حتماً این کتاب را بخوانید. این کتاب پر از درس های ارزشمندی است که به شما کمک میکند تا کسب و کار موفقی راه اندازی کنید و با چالش ها و مشکلات روبرو شوید. من از خواندن این کتاب لذت بردم و به همه ی علاقمندان به کارآفرینی و نوآوری پیشنهاد میکنم. منتظر نظرات شما هم هست
سلام. امروز میخوام با شما درباره ی کتاب «کفش باز» نوشته ی فیل نایت صحبت کنم. این کتاب یکی از بهترین کتاب هایی است که تا بحال خواندم. کتاب «کفش باز» خاطرات واقعی بنیانگذار نایکی را به شکل جذاب و زنده ای روایت میکند. اگر میخواهید بدانید چگونه از صفر شروع کرد و به یکی از بزرگترین غول های تجاری جهان تبدیل شد، حتماً این کتاب را بخوانید. این کتاب پر از درس های ارزشمندی است که به شما کمک میکند تا کسب و کار موفقی راه اندازی کنید و با چالش ها و مشکلات روبرو شوید. من از خواندن این کتاب لذت بردم و به همه ی علاقمندان به کارآفرینی و نوآوری پیشنهاد میکنم. منتظر نظرات شما هم هست

Quote from پریا گلشن راد on March 22, 2024, 10:42 amاتفاقا منم این کتاب رو خوندم خیلی جذابه و سخت میشد کتاب رو کنار گذاشت
خود من کتابای زیادی تو حوزه کارآفرینی و کسب و کار خوندم ولی نقطه قوت کتاب کفش باز یا کتاب های مشابه مثل کتاب هرگز به جایی نمیرسد که خاطرات بنیانگذار نتفلیکس هست اینه که مراحل و مشکلات شکل گیری کسب و کار در دنیای واقعی نشان داده شده و مطالب فرموله نیستن. زمانیکه این کتابا رو میخوندم خیلی از مشکلاتشون دقیقا مسائلی بود که منم باهاشون درگیر بودم و یجورایی هم باعث دلگرمیم بود که این بالا پایین ها طبیعیه هم اینکه از راه حل هاشون ایده میگرفتم
اتفاقا منم این کتاب رو خوندم خیلی جذابه و سخت میشد کتاب رو کنار گذاشت
خود من کتابای زیادی تو حوزه کارآفرینی و کسب و کار خوندم ولی نقطه قوت کتاب کفش باز یا کتاب های مشابه مثل کتاب هرگز به جایی نمیرسد که خاطرات بنیانگذار نتفلیکس هست اینه که مراحل و مشکلات شکل گیری کسب و کار در دنیای واقعی نشان داده شده و مطالب فرموله نیستن. زمانیکه این کتابا رو میخوندم خیلی از مشکلاتشون دقیقا مسائلی بود که منم باهاشون درگیر بودم و یجورایی هم باعث دلگرمیم بود که این بالا پایین ها طبیعیه هم اینکه از راه حل هاشون ایده میگرفتم

Quote from پریا گلشن راد on March 22, 2024, 10:50 amحالا که بحث کتاب تو حوزه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار پیش اومد برای کسانی که قصد دارن کسب و کار مستقلی داشته باشن چندتا کتاب دیگه هم معرفی میکنم که برای من خیلی مفید بودن
کتاب قلاب: چگونه محصولی بسازیم که مخاطب را شبانه روز درگیر کند
کتاب چک لیست استارت اپ
کتاب زنانی که کار میکنند
کتاب هرگز به جایی نمیرسد
حالا که بحث کتاب تو حوزه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار پیش اومد برای کسانی که قصد دارن کسب و کار مستقلی داشته باشن چندتا کتاب دیگه هم معرفی میکنم که برای من خیلی مفید بودن
کتاب قلاب: چگونه محصولی بسازیم که مخاطب را شبانه روز درگیر کند
کتاب چک لیست استارت اپ
کتاب زنانی که کار میکنند
کتاب هرگز به جایی نمیرسد